Beschik jij over technisch inzicht en heb je twee rechter handen? Dan is werken bij onze technische tak wellicht iets voor jou. Het is namelijk van belang dat we al onze machines draaiende houden in onze logistieke hallen in Gilze, zodat al onze producten uiteindelijk op tijd bij de klant terecht komen.

Onderdeel zijn van onze technische tak

Binnen onze technische tak kun je aan de slag binnen verschillende rollen. Je kunt bijvoorbeeld werken als Machine Operator of Onderhoudsmonteur. Je zorgt dan voor alle zaken die te maken hebben met onderhoud, storingen en reparaties. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat ons logistieke proces op rolletjes loopt. Steek jij graag je handen uit de mouwen? Mooi! Kom jij ons team versterken?
Samen één team, één Audax!
"Tijdens mijn werk ben ik constant aan het schakelen tussen het uitvoeren van opdrachten en controleren of alles goed verloopt. Het is erg fijn om met collega's samen te werken. Dat ik de enige vrouw op de afdeling ben, vind ik best stoer. Voor een baan in de techniek heb je vooral interesse en doorzettingsvermogen nodig. En je moet niet bang zijn voor vuile handen aan het eind van de dag."
Aynur Köksal - Machine Operator
Je bent veel technisch bezig
Een gave baan met veel afwisseling
Werken met een gezellig team
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures