Als medewerker in een ondersteunende functie ben je binnen Audax onmisbaar. Samen met collega’s van verschillende afdelingen en onderdelen werk je samen naar het beste resultaat toe. Ben jij benieuwd hoe je jouw talenten kunt inzetten binnen Audax?

Waar liggen jouw mogelijkheden?

Op basis van jouw talent en interesses kun je aan de slag op de afdelingen HR, Facilitaire dienst, Finance, Juridische zaken, Project Management Office of IT. Bovendien horen ook de Klantenservice en de ondersteuning van het Management hierbij. Een hoop mogelijkheden dus!

Doordat deze afdelingen uiteenlopende activiteiten ondersteunen doe je meteen brede ervaring op. Bovendien is er voldoende ruimte om samen te kijken waar jouw ambities liggen en hoe hier invulling aan kan worden gegeven. Persoonlijk en professioneel ontwikkelen is namelijk iets wat wij belangrijk vinden en graag willen stimuleren.
Samen één team, één Audax!
“Wat werken bij Audax uniek maakt? De cultuur, je merkt dat er veel gezelligheid is en dat er ook ruimte is voor een lolletje. Het is een echte familiecultuur, samen kom je er wel. Als je wilt groeien heb je ook de mogelijkheden en kansen om te groeien binnen Audax. Dat is wel tof, dat je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo bieden ze bijvoorbeeld ook cursussen of een opleiding aan, Audax staat daar echt achter. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat waardeer ik.”
Jovana Stoskovic - General Ledger Coördinator
Veel aandacht voor ontwikkeling
Er heerst een echte familiecultuur
De mogelijkheid om door te groeien
Job alert

Blijf op de hoogte van interessante Audax vacatures